Peste 1.000 mii lei finanțare pentru proiectele orașului Șomcuta Mare

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, senatorul Sorin Bota, deputații Florin Tătaru și Călin Matei, consilierii locali Cosmin Drulea și Emil Muntean s-au deplasat la Șomcuta Mare, oraș care beneficiază de peste 1.000 mii lei pentru finanțarea a trei proiecte pe OUG 28.

Astfel, pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă în sistem centralizat a localității Vălenii Șomcutei s-a semnat contractul pentru 400.000 de lei, în timp ce 800.000 de lei au fost alocați pentru reabilitarea DC 64 + DL33 + DL 55 – Șomcuta Mare – Vălenii Șomcutei, unde la începutul anului s-au acordat 200.000 de lei.

Un alt proiect adus de la București de vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea și de care se bucură comunitatea  din Șomcuta Mare este reabilitarea și modernizarea DC 73 (renumerotat DC75) și rețea stradală intravilan în localitatea  Buteasa, cu suma de 150.000 de lei (suplimentare la 400.000, finanțare inițială). Deputatul Florin Tătaru a vrut să întărească faptul că anul 2014 este primul an în care finanțările la toate UAT-urile din Maramureș au cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru se datorează și responsabilității Guvernului Ponta. ”Spre deosebire de alte guverne, acesta este primul după Guvernul Năstase care arată că chiar îi pasă”, a declarat deputatul Florin Tătaru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.