Președintele CNA, Laura Georgescu, s-a prezentat la DNA

Președintele Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, s-a prezentat miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată în urma unei plângeri a PP-DD.

Laura Georgescu nu a dorit să facă declarații la intrarea în sediul DNA.

Președintele PP-DD, Simona Man, și Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcția Națională Anticorupție (DNA) o sesizare privind posibilele acte de corupție ale președintelui CNA, Laura Georgescu, și solicită demisia acesteia.

„Ca urmare a apariției în spațiul public a înregistrărilor care dovedesc că Laura Georgescu, în calitate de președinte al CNA, încearcă să obțină foloase care nu i se cuvin, sub formă a cinci laptopuri, pentru faptul că aceasta favorizează și protejează anumite persoane și televiziuni, PP-DD cere demisia Laurei Georgescu din funcția de conducere a Consiliului Național al Audiovizualului, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit textului denunțului, PP-DD solicită începerea urmăririi penale și tragerea la răspundere pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.