Primarul Cătălin Cherecheș alături de copii într-un moment plin de magie: au aprins  luminile de pe bradul băimărenilor, inaugurând iluminatul ornamental al sărbătorilor de iarnă în Baia Mare. VIDEO

Primarul Cătălin Cherecheș alături de copii într-un moment plin de magie: au aprins  luminile de pe bradul băimărenilor, inaugurând iluminatul ornamental al sărbătorilor de iarnă în Baia Mare. VIDEO

Unul din momentele pline de emoție ale zilei de 1 decembrie 2017, Ziua Națională a României, a fost momentul inedit în care primarul Cătălin Cherecheș a invitat, pe scena din Piața Libertății, copiii pentru a aprinde împreună luminile de pe bradul băimărenilor, inaugurând astfel iluminatul ornamental al sărbătorilor de iarnă în Baia Mare.

Primarul Cătălin Cherecheș le-a transmis un mesaj din suflet pentru toți cei care au ales să fie împreună, într-un moment deosebit, momentul în care bradul băimărenilor prinde magie :

„La mulți ani! La mulți ani, fiecăruia dintre dumneavoastră! La mulți ani, fiecăruia dintre noi, pentru că fiecare suntem România! Fiecare dintre noi, picătură cu picătură de sânge, facem România. Nu alții și pentru că vorbim de ce suntem noi astăzi, trebuie să ne gândim ce vom fi mâine. Și dacă ne gândim la ce vom fi mâine nu vreau să vă spun absolut nimic, înainte de a-i chema alături de mine pe colegii mei, pentru care eu muncesc cu foarte mult drag și pentru care pot să sacrific orice, și pentru care eu nu rezist, eu dăinuiesc alături de dumneavoastră. Și-i invit pe toți copiii din Baia Mare să vină alături de mine .Baia Mare este un oraș  , o comunitate, o cetate care de sute de ani, de peste 600 de ani s-a consolidat, a crescut.

Dar, nu am înțeles de ce niciodată până în 2011 , Baia Mare n-a avut un brad de Crăciun, n-a avut un târg de Crăciun, lucrul acesta ține de-o poveste pe care trebuie să o spunem copiilor noștri și ține de emoția pe care toți trebuie să o simțim. Pentru că dacă nu facem pași cu emoție în această viață pentru familiile noastre și pentru orașul nostru, pentru țara noastră trăim absolut degeaba.Acești copii ne dau cel mai bun motiv pentru a trăi în fiecare pas pe care-l facem în viață și pentru a rămâne mereu cu coloană vertebrală și pentru a nu ne apleca capul în fața nimănui.Pe mine m-au învățat bunicii mei să stau în genunchi doar în fața mamei mele și în fața lui Dumnezeu. Așa trebuie să-i învățăm pe acești copii , pentru că sunt copiii noștri, sunt copiii României, iar România este o țară de care nimeni niciodată nu trebuie să-și bată joc. România este o țară și nu o colonie, România este o țară în care fiecare dintre dumneavoastră sunteți modele pentru că munciți, pentru că vă sacrificați și pentru că trăiți într-un mod frumos în sufletul dumneavoastră și în familiile dumneavoastră.

La mulți ani,Baia Mare!La mulți ani,România!Sărbători frumoase! Dumnezeu să ne ajute, să fiți sănătoși !”

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, alături de…

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, alături de copii a aprins luminile de pe bradul băimărenilor!

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 1 Decembrie 2017

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.