Primarul Cătălin Cherecheș: De la mic la mare, pe toți cei care fac parte din Ansamblul Național Folcloric Transilvania, îi asigur de prețuirea mea! La mulți și buni ani înainte!

Primarul Cătălin Cherecheș: De la mic la mare, pe toți cei care fac parte din Ansamblul Național Folcloric Transilvania, îi asigur de prețuirea mea! La mulți și buni ani înainte!

Ansamblul Național Folcloric Transilvania a împlinit 60 de ani de activitate.

Primarul municipiului Baia Mare,  Cătălin Cherecheș : “Tradițiile, folclorul, portul popular sunt valori de neprețuit ale poporului român. La fel cum ne îngrijim de suveranitatea țării, de siguranța şi bunurile comune și personale ale fiecăruia, suntem datori să păstrăm vii și să lăsăm moștenire generațiilor care vin atât zestrea materială cât şi cea spirituală, aceasta din urmă fiind cea care ne garantează unicitatea în lume. Cei care prin activitatea și conduita lor aduc zi de zi în fața românilor și a străinilor fărâme din ceea ce ne definește pe noi ca și popor, încăpățânându-se să mențină vii aceste valori, acest adevărat tezaur, merită aprecierea și respectul nostru.

Fie că vorbim despre artiste, rapsozi sau muzicanți celebri, dansatori sau oameni din spatele cortinei şi care prin activitatea lor au contribuit la existența și dezvoltarea Ansamblului Național Folcloric Transilvania, care ne bucură și ne reprezintă onorabil prin țară și-n lume, toți merită un sincer MULȚUMESC! La moment aniversar, când se împlinesc 60 de ani de activitate, îmi revine onoarea de a transmite felicitările comunității băimărene acestor oameni speciali.

Trecuți, prezenți și viitori, maramureșeni care fac individual, dar mai ales împreună, ca Maramureșul să fie cunoscut și apreciat la nivel național și internațional. Nu mulți sunt cei care ar fi dispuși să își sacrifice adesea programul familial, posibilitatea de a avea un venit mai consistent din alte activități, de dragul de a fi adevărați ambasadori ai tradițiilor, portului și talentului maramureşean, unice în lume. De la mic la mare, pe toți cei care fac parte din Ansamblul Național Folcloric Transilvania, îi asigur de prețuirea mea! La mulți și buni ani înainte!”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.