S-a spânzurat din dragoste! Mesajul uluitor al iubitei liceanului de 17 ani

Colegii lui Albert Mezdrea, liceanul de 17 ani care și-a pus capăt zilelor din dragoste, sunt șocați de gestul acestuia, mai ales că tânărul nu a dat vreun semn că se află în suferință. „Am vorbit cu el în dimineața zilei de sâmbătă. Era un băiat liniștit și nu părea a avea gânduri de sinucidere. Făcea glume, ca de obicei, iar la școala avea un comportament normal. Nu am crezut că a făcut așa ceva“, a spus unul dintre colegii lui Robert.

Albert a lăsat un mesaj de adio pe computerul personal în care spunea că o iubea foarte mult pe prietena lui şi că a vrut să-i arate asta prin fapta lui, dar nu şi-a dat seama că o să sufere toţi cei care îl cunoşteau.

Un elev cuminte

Simona Pătrășcoiu, directorul Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru“ Târgu Jiu, a precizat că Albert avea un comportament normal și că era un elev foarte liniștit, care învăța bine și nu avea absențe: „Sunt afectați și copiii, dar și profesorii, pentru că este un tânăr care nu merita să sfârșească așa și așa de devreme. A avut un comportament normal. Avea colegi și prieteni cu care se înțelegea bine. Nu a creat probleme și nici măcar absenţe nemotivate. Era de nivel mediu și puțin peste mediu. Nu avea o problemă de atitudine și comportament și nu a intrat în atenția profesorului psiholog. Este nevoie de multă comunicare cu familia. Sunt mulți copii care nu au părinții lângă ei, din păcate, sau cei care îi au pe părinți lângă ei“.

 

Mesajul straniu al iubitei

Iubita lui Alberto a reacționat, pe Facebook, într-un mesaj extrem de straniu. „Dumnezeu să îl ierte… Nimeni nu o să știe în veci adevărul, nici tu, nici nimeni, eu și el și nu mă acuza, dacă nu știi… Nu ai idee cât de mult sufăr și îl iubesc. Aruncați toți cu vorbe, dar nu știe nimeni, poate când nu o să mai fiu eu, atunci se va afla adevărul, pentru că îl voi lăsa eu, dar până atunci nu, pentru că așa mi-a cerut. Să știm doar noi! Nu ai cum să înțelegi”, a postat Denisa.

 

Depresia, cauza principală a sinuciderilor

Lidia Bârsan, psiholog în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, a spus că, de obicei, cei din jurul unei persoane care are gânduri sinucigașe trebuie să observe că aceasta are un comportament schimbat: „De cele mai multe ori, în asemenea cazuri, sunt semne care ar trebui observate de cei din jur, și aici mă refer la prieteni, colegi sau familie. De cele mai multe ori, depresia duce la astfel de situații, dar mai sunt și alte cauze, cum ar fi tulburarea bipolară“.

Sursa: gorjexlusiv.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.