Tragedie imensă în zona Vadu Izei! Un tânăr a decedat electrocutat la pescuit!

electrocutatDOLIU în familia unei canotoare din România, multiplă campioană olimpică. Fiul său a murit la pescuit.
O tragedie imensă a lovit familia unei foste canotoare care a cucerit de două ori aurul olimpic, Rodica Arba. Fiul fostei sportive a decedat electrocutat în seara zilei de sâmbătă, 19 septembrie.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tragedia s-a produs în timp ce tânărul în vârstă de aproximativ 26-27 ani se afla la pescuit, undeva în zona Vadu Izei, unde familia ar avea, de altfel, domiciliul, potrivit Info MM.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs drama, însă o ipoteză de lucru ar fi că undiţa a agăţat, încă nu se ştie cum, nişte fire de curent. În urmă cu doar câteva minute, trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Şi mai dramatic este faptul că mama tânărului, Rodica Arba, este plecată în Moldova, la înmormântarea unei rudenii decedate în străinătate. Rodica Arba-Pușcatu, în vârstă de 53 ani, este o canotoare română, dublu laureată cu aur olimpic la Los Angeles 1984 și Seul 1988. După ce s-a retras din activitatea sportivă de înaltă performanţă, a fost angajată a Poliţiei de Frontieră, până la pensionare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.